Gotcha ! Welcome to Arifah Mupit! //. Feeling good ? ! | Follow | Dashboard |
]]> } // ]]>


Nothing is Impossible
" Arifah vs عريفة :



ArifahMupit

25January

Sweet16
Bawah Awan,Selangor
Hafi'sra









Here i come........... SMKBB
Wednesday, 1 January 2014 | 0 flower

(: A S S A L A M U A L A I K U M :)

My first entry untuk tahun ini. Masih di "nyorokkan" dari readers. Hihi takpelah nanti dah open to readers korang boleh baca.

Tahun ni banyak sangat perubahan. Yelah dari perpindahan sekolah. Tukar sekolah. Tukar kawan. Belum lagi tukar rumah. So agak macam mencabar, menakutkan, menggembirakan ada juga. Yepp SMK BANDAR BANTING, rasanya tak asing dengan diri aku. Dulu pon aku pernah sekolah SK Bandar Banting. Kebanyakan kawan-kawan aku kenal la kan.

Bulan 12 haritu......... ayah lah yang banyak uruskan perpindahan. Uruskan sijil sijil. Aktiviti koko. Fail-fail kat Samus. Memang banyak sangat cabaran. Fail tak jumpa. Slip UPSR hilang. Alhamdulilah Allah permudahkan.

Haih selesai juga :)




So tahun ni baju putih + tudung putih + kain biru.
ESOK ESOK ESOK ESOK
Macam mana sekolah? Heee tunggu entry akan datang.
Apa apa pon, aku cuma berserah kepada Allah.
Ya--
Fikir baik-baik = Hasilnya baik baik
Buat baik-baik = Hasilnya baik baik
Niat nawaitu itu yang penting ;)

Selamat tinggal SAMUSKD
Selamat tinggal KASIH SAYANG
Selamat tinggal KEBAHAGIAAN



| New